Nuutti Toivoselle SM-kultaa pyöräsuunnistuksen keskimatkalta

Nuutti Toivonen H15-sarjan SM-voittaja. Kuva Simo Toivonen.

Pyöräsuunnistuksen keskimatkan SM-kisa oli tänään vuorossa Lohjan Hiidenkiertäjien järjestämänä. Maastona oli lajiin soveltuva harjusuppamaasto. Rajamäen Rykmentti oli kolmen suurimman osanottajaseuran joukossa ja menestystäkin tuli sen mukaisesti. Nuutti Toivonen otti hienon mestaruuden H15-sarjassa 6,4 km matkalla yli 3 min erolla kakkoseen. Hopeamitalin sai H20-sarjan tiukassa taistelussa reilun minuutin erolla kärkeen Ilari Haltia. Naisten D21-pääsarjassa Mervi Pesu sai pronssia reilun parin minuutin erolla kärkeen. Nelossijalla olivat Ari Enroth H60- sekä Venla Tiljander D20-sarjoissa. Huomenna vuorossa on SM-pariviesti.

Linkki tuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *