25 rykmenttiläistä mukana nuorten Leimaus-leirillä

Yhteiskuva rykmentin Leimaus-leirin osanottajista.

Vuoden 2021 nuorten Leimaus-suunnistusleiri on alkanut tänään Sotkamon Vuokatissa. Leiri kestää maanantaista tämän viikon torstaihin. Mukana on lähes 1200 nuorta suunnistajaa 66 eri seurasta. Leirillä on suunnistusharjoituksia Vuokatin kankailla ja vaaramaastossa sekä myös sprinttisuunnistusta. Myös muuta oheisohjelmaa on riittävästi. Rykmenttiläisiä on mukana leirillä 25 henkeä, 8-18 vuotiaita nuoria ja muutama aikuinen ohjaajana. Leirillä on 6 eri tasoryhmää eri ikäisille suunnistajille. Suurin osa rykmenttiläisistä on matkassa bussikyydillä yhdessä Hyvinkään Rastin suunnistajien kanssa.

Parin viikon päästä on sitten vuorossa Nuorten Jukola Valkeakoskella, siellä rykmentistä mukana ainakin 2 joukkuetta.

Linkki SSL-uutiseen

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *