Jouko Maliselle pronssia WMOC sprintistä!

Jouko Malinen sprintin M65-MM pronssi, kuva Antero Pulli

Veteraanien MM-kisat käynnistyivät Unkarin Székesfehérvárissa ja sen lähistöllä. Rykmenttiläisiä on kisamatkalla mukana noin puoli tusinaa henkeä.

Kisat aloitettiin sprintillä lauantain karsintojen jälkeen. Sprintti oli varsin vaativa vanhakaupunkityyppinen sisältäen pidempiä välejä ja tiheitä rastiryppäitä sisäpihoilla. Virheitä ja virheleimauksia tehtiin paljon. M65-sarjassa Jouko Malinen saavutti hienosti MM-pronssia. Hän jäi kärkeen 38 sekuntia ollen paras pohjoismaalainen. Suoritus oli nousujohteinen, sillä mitalivauhti löytyi vasta viimeisillä rastiväleillä. Kaikkiaan M65-sarjassa oli 120 osanottajaa A- ja B-finaaleissa. 20 parhaan joukkoon ylsivät myös M70-sarjan Pertti Nieminen 16. sijallaan ja M50-sarjan Antero Pulli 18. sijallaan.

Ensi viikolla MM-kisat jatkuvat ensin maastomatkojen karsinnalla ja sitten keskimatkan sekä pitkän matkan finaaleilla. Kärkipään sijoituksia on jatkossakin odotettavissa rykmenttiläisille.

https://wmoc2021.hu/en/

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *