Nuorten Jukolasta sijoitusparannuksia

Nuorten Jukolan RR1-joukkue.

Nuorten 7-osuuksinen Jukolan Viesti kisattiin tänään Valkeakoskella. Kisakeskuksena oli Korkeakankaan hiihtokeskus, joka tarjosi mäkeä ja latupohjia, mutta myös kivikkoista ja hidastakin maastopohjaa polkujen ulkopuolella. Märkä sateinen keli teki maaston liukkaaksi. Kisaan starttasi kaikkiaan 142 joukkuetta, joista kaksi oli Rykmentistä. Joitakin poisjääntejä oli, mutta hyvät ja osin vielä ali-ikäiset joukkueet saatiin silti jalkeille. Osuuksien juoksijoiden sallitut maksimi-iät vaihtelivat 14-18 vuoden välillä.

Ykkösjoukkue (Touko Hyvärilä, Elisa Mänty, Kaapo Malmström, Siiri Väkiparta, Otso Leinonen, Nuutti Toivonen ja Elina Hämäläinen), suunnisti varsin tasaisesti sijoituksen vaihdellessa sijan 50 molemmin puolin. Kaapo oli 3. osuuden ajoissa 20. sijalla ja ankkuri Elina Hämäläinen nosti peräti 10 sijoitusta joukkueen loppusijan ollessa 40. Tämä oli 3 pykälää viime vuotista loppusijoitusta paremmin. Kakkosjoukkuekin (Rasmus Laapas, Aino Loukkalahti, Wilma Löfgren, Enna Enqvist, Peetu Malmstöm, Iida Heinäaro ja Essi Multala) paransi viime vuoden sijaansa 8 pykälällä ollen 76. Kakkosjoukkueen aloittaja, ratajuoksussakin SM-mitaleille yltänyt, Rasmus tuli avauksesta vaihtoon peräti sijalla 8.

Linkki tulospalveluun

Nuorten Jukolan RR2-joukkue

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *