Ykkösjoukkueet 31. Venloissa ja 48. Jukolassa

RR1-joukkue Susanna, Piia, Hanna ja Megan Venlojen sijalle 31

Kisapaikka oli loistava Mäntyvaaran ravirata Rovaniemen kupeessa. Kisamaasto oli loivapiirteistä, suovaltaista sekä kivikkopohjaista kalliota. Märkyys hankaloitti etenemistä. Yösuunnistukseen maasto oli erittäin vaikeaa, varsinkin kun elokuun pimeys ylsi kärjenkin osalta kuudelle osuudelle.

Rykmentistä oli jalkeilla 5 miesten ja 6,5 naisten joukkuetta. Myös monia nuoria 16-sarjalaisia ja ensikertalaisia oli mukana.

Rykmentin lähes kaikki joukkueet onnistuivat parantamaan numeroidensa mukaisia vuoden 2019 sijoituksiaan.

Venlojen viestissä Rykmentin 1.-joukkue Susanna Tervo, Piia Latva-Kiskola, Hanna Valonen ja Megan Carter-Davies oli hienosti peräti sijalla 31. Susanna avasi hyvin sadan joukossa, Piia jatkoi toisella osuudella, Hanna nosti sijan 50 kohdille ja Megan juoksi ankkureiden 5. nopeimman ajan nousten maalissa sijalle 31. Rykmentin nuori 2. -joukkue Elisa Mänty, Elina Hämäläinen, Lorely Körvel ja Ksenia Penzina oli sijalla 84. Suoritus oli tasainen ja nousujohteinen. Myös muut joukkueet kohensivat aiempia sijoituksiaan.

Rykmentin Venla-tulokset

Miesten 1-joukkue Tuomas, Sander, Hannu-Pekka, Matti, Kimmo, Ondrej ja Ben

Miesten viesti kävi 3.-osuuden toimesta kääntymässä napapiirillä, josta palattiin 5,5 km rastivälillä. Rykmentin ykkösjoukkue Tuomas Tervo, Sander Vaher, Hannu-Pekka Pukema, Matti Liukkonen, Kimmo Vilska, Ondrei Semik ja Ben Mitchell päätyivät loppusijaan 48. Sijoitukset pyörivät viestin aikana noin 50-60 paikkeilla painuen 2 viimeisellä osuudella alle 50 sijan. Pitkällä yöllä oli myös hieman lamppuongelmia. Matti Liukkonen, Ondrei Semik ja Ben Mitchell saivat joukkueen parhaimmat osuussijat. Rykmentin kakkosjoukkue Jaakko Leinonen, Otto Saikkonen, Aapo Lindberg, Nuutti Toivonen, Touko Hyvärilä, Rasmus Laapas ja Hando Allman päätyi loppusijaan 133. Otto oli joukkueen paras osuussijoissa. Nuutti, Touko ja Rasmus olivat vielä 16-sarjalaisia. Ja jälleen muutkin joukkueet paransivat numeroidensa mukaisia sijojaan selvästi.

Rykmentin Jukola-tulokset

Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyn SM-kisoja ja Halikko-seuraviestiä.

 

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *