Veteraanien MM-kisoista sijoituksia 10 parhaan joukkoon

Keskimatkan kartta

Veteraanien MM-kisat jatkuivat Unkarissa maastomatkojen osalta keskiviikkona keskimatkalla ja tänään pitkällä matkalla. Maastoissa oli korkeuseroja ja matkaakin riittävästi. Avonaisuutta oli, mutta myös piikkipensaikkoja.

Keskimatka ei mennyt rykmenttiläisiltä parhaalla mahdollisella tavalla. Parhaalla sijalla oli Maija Kiljunen W40-sarjassa sijalla 11. Jouko Malinen oli M65-sarjan sijalla 19.

Pitkällä matkalla tuli useita sijoituksia kymmenen joukkoon. Maija Kiljunen oli viides W40-sarjassa, Jouko Malinen M65-sarjan 7. ja Pertti Nieminen M70-sarjan 10. Erot kasvoivat varsin suuriksi ollen 10 minuutin luokkaa näilläkin sijoituksilla.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *