FIN5-rastiviikolta palkintosijoja, Pukema voittoon

Posion Kirintövaara, kuva Esa Mursu

FIN5-rastiviikko saatiin tänään päätökseen Kuusamossa. Posiolla ja Kuusamossa kisattiin vaativissa vaaramaastoissa kuuden päivän aikana viidessä kisassa helteisissä keleissä. Rykmenttiläisiä oli kilpasarjoissa mukana vajaat 20 henkeä, lisäksi vielä kuntosuunnistuksissa käyneet.

Rastiviikon kokonaiskilpailun voiton saavutti H35A-sarjassa Hannu-Pekka Pukema. Hänen voittonsa oli selvä yli 8 min erolla kolmen ensimmäisen kisan osakilpailuvoiton myötä, vaikka viimeisenä päivänä aikaa tuli käytettyä hieman enemmän. Saman sarjan kaksoisvoiton rykmentille varmisti Aapo Lindberg, joka voitti viimeisen osakilpailun. Pyry Niemi oli saman sarjan kokonaiskisan viides.

Jonne Mourujärvi oli H14A-sarjassa sijalla 6 yhteistuloksissa. Hän saavutti myös kaksi hienoa osakilpailuvoittoa 3. ja 5. päivinä. Arto Niemi oli H65A-sarjan yhteistuloksissa sijalla 7. Tässä sarjassa Vesa Tervo oli sijalla 2. ensimmäisenä kisapäivänä. Muita 10 parhaan joukkoon kokonaiskisassa päässeitä olivat D18E sarjan Elina Hämäläinen 8. sijallaan ja D20E-sarjan Venla Tiljander samoin 8. sijallaan. Iida Heinäaro oli kolmesti ykkönen D18A-sarjassa, hänellä ei kuitenkaan kokonaistulosta. Miesten H21E-pääsarjassa kilpaili nyt muutaman vuoden kisatauon jälkeen Tuomas Tervo, joka oli kokonaistuloksissa sijalla 28.

Tärkeintä rastiviikkojen osalta kuitenkin suurimmalla osalla on lomailu ja kuntoilu hyvissä maastoissa ja maisemissa.

https://2021.fin5.fi/tulospalvelu-result-service/

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *