Mervi Pesulle pyöräsuunnistuksen yhteislähtökisan MM-hopeaa!

Mervi Pesu, kuva Timo Mikkola

Rykmentin Mervi Pesu saavutti tänään Kuortaneella kisattavien pyöräsuunnistuksen MM-kisojen avausmatkan naisten yhteislähtökisassa upeasti MM-hopeaa. Pesu jätti pronssille tullutta Tsekin Martina Tichovskaa ja neljänneksi tullutta Marika Haraa vain 5 ja 7 sekuntia. Selvään yli minuutin voittoon ajoi neutraalin lipun alla kisannut Svetlana Foliforova. Mervi Pesun suunnistus sujui koko matkan sujuvasti ja mitali ratkesi lopun omalla reitinvalinnalla, aikaa 26,4 km pituisessa kisassa kului tasan 1.10. Miesten MM-kultaan polki Suomen Samuel Pökälä. Merkille pantavaa on, että Pesuja on Suomen joukkueessa kaikkiaan kolme, kun nuorten sarjoissa ovat Akseli ja Vilma myös mukana, tänään heidän sijansa 16. ja 20.

Pyöräsuunnistuksen MM-kisojen ohjelma Etelä-Pohjanmaan maastoissa jatkuu tiiviinä. Kisoja on joka päivä, tiistaista välipäivää lukuun ottamatta. Mervillä lienee vielä useita startteja edessä. Ohessa kisaohjelma.

La 12.6. Yhteislähtö, Kuortane
Su 13.6. Sprintti, Seinäjoki
Ma 14.6. Keskimatka, Alajärvi
Ke 16.6. Pitkä matka, Kuortane
To 17.6. Viesti, Seinäjoki

Ohessa linkki tulospalveluun:

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/en/2021_kuortanemass/

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *