Mervi Pesulle pyöräsuunnistuksen MM-viestihopeaa

Marika Hara, Ingrid Stengård ja Mervi Pesu, kuva Timo Mikkola

Tänään ajettiin pyöräsuunnistuksen MM-kisojen viimeinen kisapäivä Seinäjoen Jouppilanvuorella. Vuorossa olivat kolmihenkisten viestimaajoukkueiden kilpailut vaativalla alueella. Mervi Pesu saavutti Suomen naisten ykkösjoukkueessa yhdessä Ingrid Stengårdin ja Marika Haran kanssa hopeaa. Mervi pyöräsuunnisti viestin avausosuuden tullen vaihtoon ensimmäisenä 29 sek ennen kakkosena vaihtanutta Tsekkiä. Ingrid Stengård piti niukasti kärkipaikan, Marika Hara joutui päästämään ankkurisuudella Tanskan kovakukuntoisen Camilla Soegaardin edelleen, johon maalissa kertyi eroa reilut puolitoista minuuttia. Merville siis kahden hopeamitalin kisat!

Mervi osallistui kaikille matkoille, yhteislähdön viime lauantain kakkossijan ja viestihopean välissä tuloksina olivat sprintin 17., keskimatkan 13. ja pitkän matkan 11. sijat.

Linkki tulossivuille.

Results and online (wmtboc2021.com)

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *