Jouko Maliselle pronssia SM-keskimatkalta

Jouko Malinen

Alkukauden pääkilpailu eli Keskimatkan SM-suunnistuskisat kilpailtiin tänään Naantalissa. Maasto oli erinomaista pienipiirteistä merenrantakalliomaastoa, karsinta tasaisempaa ja finaali jyrkkäpiirteisiä jyrkänneseinämiä, mäkiä ja kallionkoloja sisältävää. Taitoa ja fysiikkaa vaativaa suunnistusta siis, fyysistä raskautta lisäsi hellekeli. Pääsarjoissa, varsinkin naisten kisassa, mentiin selvästi keskimatkan ohjeaikoja pidempään.

Rykmenttiläisiä oli mukana lopulta vajat 30 kpl. H65-sarjan suunnistajat vastasivat nyt seuran parhaasta menestyksestä. Jouko Malinen saavutti hienosti H65-sarjan pronssia alkumatkan virheistään huolimatta. Samassa sarjassa Arto Niemi oli neljäs puolivälin virheistään huolimatta. Molemmilla oli varmasti ainakin hopeamitaliinkin mahdollisuuksia. H35-sarjassa Hannu-Pekka Pukema oli myös neljäs, mitali kariutui ykkösrastin isoon pummiin. H45-sarjassa Ari Laapas oli kuudes. Nuorten sarjalaisista tällä kertaa parhaiten menestyi H15-sarjan Touko Hyvärilä ollen sijalla 13. Monelle nuorelle maasto ja kisa oli vielä vaativaa tasoa, mutta tästä saatiin hyvää kokemusta jatkoa varten.

http://tulospalvelu.olfellows.fi/2021/smkeski/

Kesäkuussa jatketaan kisaviikonlopuilla, heinäkuussa rastiviikot ja elokuussa Venlojen/Jukolan viesti.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *