Aluemestaruuskisoista lukuisia mestaruuksia

Koska Venlojen ja Jukolan viesti on siirretty elokuulle, vapautui tämä viikonloppu muille kisoille. Uudenmaan ja Päijät-Hämeen pitkien matkojen AM-kisat sekä viestit kisattiin Keravan Urheilijoiden järjestämänä Sipoossa. Lauantaina oli pitkä matka ja sunnuntaina viestit. Maasto oli kohtuullisen hidaskulkuinen Keinukallion itä/lounaispuoleinen metsäalue. Kelit olivat helteiset tehden reiteistä rankat. Lauantain matkat olivat ehkä turhankin pitkät, lähes joka sarjassa ohjeajat ylitettiin selvästi.

Lauantaina rykmentille tuli mitaleja seuraavasti. Kultaa saivat H35-sarjan Aapo Lindberg, H65-sarjan Arto Niemi ja H15-sarjan Nuutti Toivonen sekä D20-sarjan Kaisla Seppälä. Arton voittomarginaali oli yli 7 min. Kolme ensin mainittua voitti myös koko kilpailun. Hopealle ylsi D15-sarjan Moona Multala (koko kisan 3.). Pronssia saivat D40-sarjan Niina Männikkö, H65-sarjan Veli-Matti Heinonen (6.) sekä H13-sarjan Otso Leinonen (4.). Emma Nurminen oli 2. D8RR-sarjassa, tämä ei ollut AM-kisasarja.

Viestikisassa oli vielä kuumempi keli, mutta matkat viestissä olivat lyhyet, jolloin pysyttiin kirkkaasti alle tunnin ajoissa, yleensä lähempänä puolta tuntia. Viestikisasta tuli pelkkiä mestaruuksia. H35-sarjan viestin voiton lähes 15 min marginaalilla toivat Tapio Perä, Sander Vaher ja Matti Liukkonen. H65-sarjassa voitto tuli joukkueella Veli-Matti Heinonen, Jouko Malinen ja Arto Niemi, voittomarginaali oli yllättävän niukka, vain noin 1,5 min. Kolmas mestaruus tuli H70-sarjassa erittäin niukalla 13 sek erolla kakkoseen, joukkue Vesa Tervo, Timo Valkonen ja Pertti Nieminen.

Seuraavaksi vuorossa juhannustauon jälkeen heinäkuun rastiviikot Kainuun (Suomussalmi) ja FIN5:n (Posio) muodossa.

Linkki tulossivuille.

https://www.kokkens.fi/kilpailut/2021/keuam/

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *