AM-keskimatkan suunnistuksista kasa mitaleita

Keskimatkan Aluemestaruuksista kilpailtiin lauantaina Siuntiossa. Maasto oli erittäin vaativa fyysisesti ja taidollisesti suurine korkeuseroineen, osin huonokulkuisine maapohjineen ja tiheikköineen. Polkuja ei ollut juuri käytettävissä. Yleisellä sarjalla ja nuorilla veteraaneilla kisa menikin ylipitkäksi keskimatkaksi.

Rykmenttiläiset saavuttivat useita AM-mitaleita erityisesti nuorten sarjoissa, toki paljon vanhempia nuoria oli samaan aikaan pidetyissä katsastuskisoissa Joensuun suunnalla. Mestaruuden saivat D20-sarjan Venla Tiljander, D18 Elina Hämäläinen, H15 Nuutti Toivonen, H14 Jonne Mourujärvi, D50 Jaana Löfgren ja H65 Jouko Malinen. Hopeaa saivat D20 Milla Koistinen, H15 Touko Hyvärilä ja H65 Arto Niemi. Pronssia saivat H18 Nikanor Pitkänen, D45 Kaisa Laapas, H45 Ari Laapas ja H65 Veli-Matti Heinonen. Eli nuoriso on hyvässä vauhdissa ja toisaalta ehkäpä koko Suomen H65-sarjan valtikka on rykmentillä.

Linkki onlinetuloksiin

Samaan aikaan kisattiin aikuisten ja nuorten 3-päiväisiä katsastuksia(näyttökisoja) Joensuun seudulla. D16-sarjan Elisa Mänty oli lauantain keskimatkalla hienosti seitsemäs. Sunnuntain pitkällä matkalla sijoitus oli 15. Perjantaina tuli voitto sprintistä, se ei ollut katsastuskisa.

Linkki kisasivuille

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *