SM-pyöräsuunnistuksista mitaleita rykmentille

Nuutti Toivonen

Jonne Mourujärvi

Pyöräsuunnistuksen Sprintin ja pitkän matkan SM-kisat käytiin viikonloppuna Espoossa. Rykmenttiläisten iskujoukko oli taas mukana kisassa. Lauantain sprintissä Mervi Pesu ylsi hienosti SM-hopealle naisten pääsarjassa 27 sekuntia voittajan takana. Nuutti Toivonen otti myös hopeaa H15-sarjassa 22 sek kärjestä jääneenä ja Jonne Mourujärvi pronssia 50 sek kärjestä. H50-sarjassa Samuli Kyyrönen oli neljäs noin minuutin kärjestä.

Sunnuntaina ajettiin sitten pitkät matkat, jotka joissakin vanhempien nuorten sarjoissa olivat jo ylipitkätkin. Nuutti Toivonen otti nyt ylivoimaisen mestaruuden H15-sarjassa. Muita kärkipäähän yltäneitä olivat viidensillä sijoillaan Mervi Pesu D21-sarjassa (SM-kisan 4.) ja Venla Tiljander D20-sarjassa.

Kisasivut linkin takaa:

http://www.resultfellows.com/2021/essu/

 

Lisäksi viikonloppuna käytiin kansallisia kisoja Karkkilassa ja Orimattilassa. Voittoihin ylsivät Elisa Mänty D16-, Iida Heinäaro D18- ja Arto Niemi H65-sarjassa Karkkilassa sekä Orimattilassa Jaana Löfgren D50-, Arto Niemi H65- ja Pertti Nieminen H70-sarjassa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *