Prismarasteilla paljon suunnistajia, rykmentille useita kärkisijoja

Kevään osanottajamäärältään suurin suunnistuskisa, Hiidenkiertäjien järjestämä Prismarastit, käytiin helatorstaina Nummi-Pusulassa. 1252 ilmoittautunutta starttasi helteiseen ja suuria korkeuseroja omaavaan Lintukiiman kalliomaastoon keskimatkoille, yli 55 v. veteraaneilla oli tosin pitkät matkat. Maasto oli hyväkulkuinen ja fyysinen, radat eivät olleet ehkä kaikilta osin kaikkein haastavimmat.

Rykmenttiläisiä oli mukana kisassa 40 kpl, joista varsin moni nuorisoa. Useita kärkisijoituksiakin saatiin. D21A-sarjassa Piia Latva-Kiskola otti selvän voiton, samalla vauhdilla olisi ollut korkealla myös E-sarjassa. Myös H15-sarjassa Nuutti Toivonen nappasi täysin ylivoimaisen ykkössijan lähes 6 min erolla kakkoseen. Kakkossijoihin ylsivät niukalla kärkitappiolla H40-sarjan Kimmo Vilska, D40-sarjan Niina Männikkö ja H50-sarjan Samuli Kyyrönen sekä H12-sarjan Eemi Vilska.

Tästä eteenpäin jokaisena viikonloppuna on kansallisia suunnistuskilpailuita. Tärkein seuraava etappi monelle on keskimatkan SM-kisa Turussa 6.6.

Linkki tulossivuille:

https://www.kokkens.fi/kilpailut/2021/prisma/

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *