Kesäkilpailukausi avattu Inkoon Fagervikissä

Kesäkauden ensimmäinen suunnistuskilpailu käytiin tänään Inkoon Fagervikissä. Lähtöajat olivat vapaasti valittavissa 4,5 tunnin aikahaarukkaan, joten kisan 690 osanottajaa hajautuivat hyvin eikä ruuhkia syntynyt mihinkään. Kisamaasto oli pääosin sula. Maasto oli alku- ja keskiosaltaan hyvin mäkinen ja vaativa, vain loppuosa oli helpompaa. Kilpailua ei missään nimessä voinut kutsua keskimatkaksi, koska pääosassa sarjoja viiden parhaan keskiaika oli yli 40 min, monella juoksijalla meni yli tuntikin. Joten lyhennetty pitkämatka oli oikeasti kyseessä. Pääkaupunkiseudulla ei vielä ole maastossa päässyt juoksemaan, joten varsinais-suomalaisilla oli ehkä tässä suhteessa pientä etua muihin nähden.

Rykmenttiläisiä oli kisassa mukana 20 kpl, näistä nuorten sarjoihin kuuluvia 12 kpl. Parhaiten menestyi H65-sarjan Jouko Malinen, joka voitti sarjansa. Hän on jo hyvin kuntoutunut viime vuoden SM-viestin jalkavammasta. Kaisa Laapas oli 3. D45-sarjassa. Nelossijalle ylsivät D16-sarjan Elisa Mänty ja H45-sarjan Ari Laapas.

Seuraavien kisojen suhteen kalenteri on tyhjä, lähes kaikki huhtikuun kisat on peruttu tai siirretty. Keravalla lienee sprintin näyttökilpailu 18.4. Seuraava mahdollinen kisa on Vappurastit Tuusulassa. Tilanne on hieman ristiriitainen, kun SLL kannustaa pitämään henkilökohtaisia kisoja, mutta käytännössä niitä ei koronatilanteen takia järjestetä tämän päivän kisaa lukuun ottamatta.

https://www.karjaanura.net/allcategories-fi-fi/15-tavlingar/161-tulospalvelu

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *