Vilma ja Mervi Pesu SM-sprinttiviestin pronssille

Mervi Pesu, kuva Timo Mikkola

Vilma Pesu, kuva Timo Mikkola

Hiihtosuunnistuksen viimeinen kisaviikonloppu käydään Hollolan Hälvälän ampumaradan maastoissa lauantain SM-sprinttiviestin ja sunnuntain R2 SM-sprintin merkeissä. Rykmentiltä oli tässä yhteensä 6-osuuksisessa pariviestissä eri sarjoissa neljä joukkuetta mukana. Osuudet olivat kukin noin 10 min mittaisia eli kisan kokonaiskesto noin tunti.

Naisten D21-pääsarjassa Vilma ja Mervi Pesu saavuttivat pronssimitalin tiukassa kilpailussa. Vaihtosijoitus vaihteli kisan aikana 2-4 -sijan välillä. Mervin hiihtämä nopein ankkuriosuusaika sinetöi pronssimitalit Rykmentille Kouvolan Suunnistajien ja Kooveen jälkeen. Tällä joukkueella on mahdollisuus menestyä tulevaisuudessakin, sillä Vilma on vasta 18-sarjalainen ja Mervillä varmasti vauhti säilyy tulevina vuosina. Poikien 17-sarjassa 2 ja 3 vuotta alaikäiset Nuutti Toivonen ja Jonne Mourujärvi päätyivät hienosti sijalle 4.

https://www.kokkens.fi/kilpailut/2021/hisusm/tulosv.html

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *