Mervi ja Vilma Pesulle SM-kultaa hisun pitkällä matkalla

Tänään kilpailtiin hiihtosuunnistuksen pitkän matkan Suomen Mestaruuksista Vimpelissä. Naisten pääsarjassa Mervi Pesu onnistui mainiosti ja nappasi mestaruuden 15,8 km matkalla 20 sek erolla Sari Vääräseen. Naisten 20 vuotiaiden sarjassa tänä vuonna vasta 18 vuotta täyttävä Vilma Pesu onnistui vastaavasti voittaen mestaruuden ylivoimaisesti 2.22 erolla Aino Rantalaan. H65-sarjassa Veijo Salmi oli sijalla 7.

Lauantaina kisattiin samassa paikassa lisäksi ryhmän 2 eli veteraanisarjojen hiihtosuunnistuksen SM-mitaleista keskimatkan osalta. Tässä kisassa Mervi Pesu otti D40-sarjan Suomen mestaruuden ylivoimaisesti. H60-sarjassa Erkki Oinaskallio oli sijalla 8 ja H65-sarjassa Veijo Salmi myös sijalla 8.

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2021_jsrasti_alu/

Viikon päästä ovat vielä vuorossa SM-sprinttiviesti ja R2-SMsprintti Hollolan Hälvälässä.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *