Hiihtosuunnistusviikonloppu Luumäellä, useita AM-mitaleita rykmentille

Naisten pääsarjan sunnuntain rata

Lumi ja koronatilanne on perunut hiihtosuunnistuskisoja ja järjestelymahdollisuudet ovat olleet hieman erilaiset toisiaan hyvin lähelläkin olevilla alueilla. Joka tapauksessa Luumäellä päästiin järjestämään tänä viikonloppuna 2-päiväiset kansalliset hiihtosuunnistuskisat keski- ja pitkällä matkalla, samalla ne olivat Uudenmaan AM-kisat.

Rykmenttiläisiä oli mukana 9 innokasta hisustajaa. Viikonlopun yhteiskisan voittoon ylsi H20-sarjan Ilari Haltia ja kakkoseksi H16 -sarjan Nuutti Toivonen. Naisten D21-pääsarjassa Mervi Pesu oli yhteistulosten 4. kuten myös H60-sarjan Erkki Oinaskallio. AM-mitaleita saalisti suurin osa osallistuneista rykmenttiläisistä, mestaruuksia tuli ainakin Ilarille, Nuutille, Merville ja Erkille.

Tulokset oheiselta nettisivulta: https://luura.net/

SM-sprintti ja keskimatkan kisat ovat nyt siirretty ensi viikonlopun Valkeakosken kisaviikonloppuun.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *