Rykmenttiin useita uusia nuoria suunnistajia kaudeksi 2021

Rykmentin nuorisotoiminta on ollut viime vuosina aktiivista ja nousujohteista. Toimintaa on järjestetty paljon ja nuoria on ollut hyvin liikkeellä harjoituksissa, leireillä ja kisatapahtumissa. Tämä siitäkin huolimatta, että koronatilanne toimintaa viime vuonna haittasi ja rajoituksia nytkin aiheuttaa. Toiminta on herättänyt kiinnostusta ja huomiota muuallakin. Rykmentti on saanut täksi kaudeksi useita uusia innokkaita nuoria 14-20 vuotiaita suunnistajia, näillä näkymin noin puolisen tusinaa henkilöä mm. Hyvinkään suunnalta. Leirejä ja isompia yhteistilaisuuksia ei ole nyt voitu järjestää, joten tarkemmat esittelyt tulevat tuonnempana. Nimiä ja esittelyitä lienee luvassa somessa ja mahdollisesti tämänkin jutun myöhemmässä päivityksessä.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *