H60-sarjan viestin Suomen Mestaruus Rykmentille

 

H60-sarjan viestin Suomen Mestarit: Pertti Nieminen, Jouko Malinen ja Arto Niemi.

Viestisuunnistuksen Suomen Mestaruuksista kamppailtiin Varsinais-Suomessa Pöytyällä. Maasto oli uusi pienipiirteinen kohtalaisen nopeakulkuinen kalliokumpareikko. Keli oli edellisen päivän tapaan hyvä. Rykmentistä oli kisassa mukana 7 kolmihenkistä joukkuetta sekä miesten pääsarjan 4 henkinen joukkue.

H60-sarjan (yhteisikä 190 vuotta) mestaruuteen juoksivat hienosti Pertti Nieminen, Jouko Malinen ja Arto Niemi. Kolmikko oli johdossa koko viestin ajan ja he juoksivat osuusaikansa tasaisesti 46 sekunnin sisälle toisistaan. Pertti on jo H70-sarjan suunnistaja, sarjan kärkitasoa. Virheitä ei juurikaan joukkueelle matkalle mahtunut, Jouko kolautti matkalla pahasti polvensa, mutta sekään ei vauhtia kovin pahasti hidastanut. Voitto tuli selvästi lähes neljän minuutin erolla Jämsän Retki-Veikkoihin. Rykmentin tämän sarjan kakkosjoukkue oli sijalla 11.

Toiseksi parhaaseen sijoitukseen ylsi H50-sarjan kolmikko Antero Pulli, Jukka Erkkiä ja Samuli Kyyrönen, he sijoittuivat neljänsiksi vajaan minuutin päähän pronssista. He suunnistivat osuutensa virheittä ja keskinäiset osuusajat olivat 15 sekunnin haarukassa. Parilla kärkiporukalla oli 40-sarjan ankkurijuoksijoita.

Nuorten D16-sarjan tyttöjen joukkueen Elisa Mänty, Essi Multala ja Elina Hämäläinen loppusija oli hienosti 12. Elisa oli avausosuuden väliajoissa vielä toisena, mutta lopun pummi pudotti vaihtosijaksi 8.

Rykmentin miesten H21-sarjan joukkue oli sijalla 38 ja naisten joukkue sijalla 37.

http://www.resultfellows.com/2020/smviesti/

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *