Kolme mitalia SM-yöstä, Pulli ja Pukema hopealle

H50-sarjan mitalistit: Sören Nymalm, Antero Pulli ja Mikael Donner. Kuva Tommi Maasilta.

Yösuunnistuksen Suomen mestaruuksista kamppailtiin myöhään lauantai-iltana Liperin Pärnävaaralla. Maasto oli Jukolastakin tuttua jyrkkärinteistä, osin kivikkoista ja erityisesti yösuunnistukseen erittäin vaativaa suppamaastoa. Rykmenttiläisiä oli mukana pieni joukko, menestys oli nyt kuitenkin erinomaisella tasolla, voidaankin sanoa Rykmentin olevan yösuunnistusseura.

Suurimpana 80 osanottajan finaalisarjana käydyn H50-sarjan hopeamitalistiksi ylsi hienosti Antero Pulli. Yösuunnistustaitajana hän selvitti rankan ja vaativan radan vain reilun minuutin virheillä. Mestaruuteen juoksi taitoniekka Sören Nymalm vajaan kolmen minuutin erolla, pronssilla oli Mikael Donner.

Vakiomitalistiksi SM-kisoissa jo yltänyt Hannu-Pekka Pukema sai nyt syksyn värisuoran täyteen suunnistaessaan H35-sarjassa tällä kertaa hopealle. Mestaruuden vei nyt ylivoimaisesti Lauri Oikarinen.

Pronssille juoksi D40-sarjassa Niina Männikkö, joka jo useasti on ollut tämän syksyn SM-kisoissa kymmenennen sijan paikkeilla.

Kymmenen joukkoon suunnistivat myös D60-sarjan Elina Kukkasjärvi (7.) ja D50-sarjan Jaana Löfgren (9.). SM-kisojen viimeinen tapahtuma on erikoispitkän matkan kisa kolmen viikon päästä Orivedellä.

https://kisa.kalevanrasti.com/

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *