Keskimatkan aluemestaruuskisoista kolme mestaruutta rykmentin nuorille

Alimman tason arvokisakausi suunnistuksessa avattiin nyt Uudenmaan keskimatkan aluemestaruuskisoilla Karkkilassa. Uudenmaan alue on kuitenkin  se Suomen kovatasoisin noin yleisesti ottaen. Maasto oli Karkkilassa varsin vaativa suurehkoine korkeuseroineen ja vähine kulku-urineen sekä haastavine ratoineen. Vaikka maastossa oli harvennushakkuita ja tiheikköjä, radat oli onnistuneesti tehty parhaisiin maastonosiin. Kisa oli avoin, joten muidenkin alueiden kovia kilpailijoita oli runsaasti mukana. Parhaana vierailevana tähtenä oli yleisen miesten sarjan ylivoimaisesti voittanut Elias Kuukka TP:stä.

Rykmenttiläiset saalistivat useita voittoja nuorten sarjoista, ahkera harjoittelu on tuottanut tulosta. Voittoon ja aluemestaruuteen suunnistivat D15-sarjan Elisa Mänty ylivoimaisesti yli 4 min erolla kakkoseen. Nuutti Toivonen otti voiton H14-sarjassa 2 min marginaalilla. Jonne Mourujärvi nappasi voiton H13-sarjassa yli 3 min erolla seuraavaan. Veteraanisarjoista saatiin myös useita mitaleita. H35 sarjassa paluuta tekevä Aapo Lindberg oli 2. H40 sarjassa mestaruuden otti vahva kuntorastien A-radan menijä Pari Enqvist, kokonaiskisassa 3. H50-sarjassa 2. ja hopeamitalisti oli vahvaa paluuta tekevä Jukka Erkkilä. H60-sarjassa hopeaa otti aina vahva Jouko Malinen, kokonaiskisan 5. H50-sarjan pronssille ylsi Mika Loukkalahti, kokonaiskisan 6. Kisa oli kovin matalalla profiililla tehty, joten palkintotuomaria ei päästy kumartamaan, vaan palkinnot saadaan vaatimattomasti jälkikäteen postitse. Maasto oli rankka ja vaikea, joten vähemmän menestyneetkin voivat olla myös tyytyväisiä suorituksiinsa.

Uudenmaan aluemestaruuksista kisataan seuraavan kerran pitkien matkojen ja viestien osalta 22.-23.8 Kirkkonummella.

Linkki tulossivuille:

https://www.kokkens.fi/kilpailut/2020/KaRa/

 

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *