TIEDOTE PYÖRÄSUUNNISTUKSESTA 8.8.2020

Rajamäen Rykmentti järjestää Rajamäen länsipuolella Käpylännummen ja Solttilannummen maastoissa pyöräsuunnistuksen SM-kilpailut lauantaina 8.8.2020 klo 14.00 – noin 17.30 välisenä aikana. Kilpailumaaston eteläreuna on Rajamäen Kehityksen majalla ja pohjoisreuna on Herustenjärvien tasolla ja alue on rajattu alla olevaan karttaotteeseen. Pyöräsuunnistuksessa rastit sijoitetaan polkujen ja muiden polkupyörällä ajokelpoisten kulku-urien varteen. Tässä kilpailussa on käytössä ns. oikomiskielto, joten kilpailijat saavat kulkea vain pyöräsuunnistuskarttaan merkittyjä teitä, polkuja ja muita kulku-uria pitkin.

kilpailumaaston rajaus

Kilpailualue

Pyydämme muita tässä maastossa liikkuvia varautumaan tähän kilpailuun ja varomaan kilpailijoita maastossa liikkuessaan. Toivomme muiden maastossa liikkuvien ajoittavan oman liikkumisensa tällä ajoittuvaksi lauantaina 8.8.2020 ennen klo 14:sta tai klo 17.30 jälkeen, jotta kilpailijoiden ja muiden maastossa liikkuvien kohtaamisia erityisesti kapeilla poluilla olisi vähemmän. Erityisesti toivomme muiden maastossa liikkuvien välttävän valtatie 25:n (Hanko-Hyvinkää -tien) alittavan ulkoilureitin alikulkutunnelin käyttöä tämän kilpailun aikana, sillä tässä pyöräsuunnistuskilpailussa kaikki kilpailijat alittavat Hanko-Hyvinkää-tien tätä ulkoilureitin alikulkutunnelia pitkin.

Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailun kilpailukeskus on Rajamäen Kehityksen majalla ja Rajamäen Kehityksen majan pysäköintialue tulee kilpailun takia täyteen. Koska joudumme ohjaamaan osan kilpailijoista pysäköimään auton kauempana oleville pysäköintipaikoille, toivomme muiden maastossa liikkuvien välttämään pysäköintiä Rajamäen Kehityksen majan pysäköintialueella lauantain 8.8.2020 noin klo 12.00-18.00 välisenä aikana, jotta pysäköintitilaa riittää enemmän kilpailijoille.

Lisätietoja pyöräsuunnistuksen SM-kilpailuista:
Kilpailunjohtaja Ari Enroth, puh. 040 7009131, sähköposti: ari.enroth@proagria.fi

SM-Pyöräsuunnistuksen kisasivuille »

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *