Viikonloppujen kansallisten kisojen tulosantia

Parina edellisenä viikonloppuna on jo pidetty useita kansallisia suunnistuskisoja.

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna oli Elimäen kansalliset normaalimatkan kisat. Siellä oli varsin paljon rykmenttiläisiä. Myös nuoria oli ilahduttavan monta mukana eikä läheskään kaikilla se sijoittuminen nyt niin tärkeää ollut. Hannu-Pekka Pukema oli miesten H21-pääsarjan 8. Pertti Nieminen otti H70 sarjassa selvän voiton. Elisa Mänty oli D16 sarjan kakkonen kuten myös H50-sarjan Jukka Erkkilä. Nuorista viidensiä olivat H13-sarjan Jonne Mourujärvi ja H12TR-sarjan Jere Mourujärvi. Samaan aikaan olivat myös Mynämäen ja Kajaanin kansalliset kisat, muutamia rykmenttiläisiä niissäkin. Ohessa linkki Elimäen tuloksiin.

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2020_ksarb/

Viime viikonloppuna oli kisoja Lapualla, Hankasalmella, Joensuussa ja Vehkalahdella. Hankasalmen kisassa Suvi Heittola juoksi hienosti ollen naisten D21-pääsarjassa kakkonen noin minuutin voittajan Inka Nurmisen takana. Lapuan kisan ensimmäisenä päivänä Jonne Mourujärvi oli kolmas H14-sarjassa ja Jere Morujärvi samalla sijalla H12TR-sarjassa.

Voittojen makuun päästiin Vehkalahden kisoissa veteraanisarjojen osalta. D40-sarjassa Kaisa Laapas otti selvän voiton ja niukan voiton saavuttivat H45-sarjan Ari Laapas ja H50-sarjan Jukka Erkkilä. Oliver Laapas oli H10RR-sarjassa kolmas. Ohessa linkki Vehkalahden tuloksiin.

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2020_veve/

Lisäksi viime viikonloppuna järjestettiin tarkkuussuunnistuksen 2-päiväinen normaalikisa Vihdissä. Mukana olivat Suomen ja samalla maailman kärkitason tarkkuussuunnistajat. Lauantaina Martti Inkinen oli 8. ja Lauri Laajaniemi 9. Sunnuntaina Martti oli 9. ja Lauri 11. Sunnuntain kisa oli samalla Uudenmaan AM-kisa. AM-kisassa Martti oli 2. ja Lauri 4., tasapistesijat ratkottiin aikarastin suoritusnopeudella.

http://kulkine.net/travilo/etulosla.pdf 

http://kulkine.net/travilo/etulossu.pdf

Seuraavana viikonloppuna on Lahti-suunnistus.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *