AM-viesteistä mitaleita

Uudenmaan Aluemestaruusviesteistä saatiin kaksi mestaruutta. H60-sarjan Veli-Matti Heinonen, Jouko Malinen ja Arto Niemi ottivat suvereenin viestivoiton yli 5 min marginaalilla. H18-sarjasta tuli myös voitto joukkueella Nikanor Pitkänen, Aleksanteri Hiiro ja Aleksi Hämäläinen, vastustajia ei toki ollut liiaksi asti. H35-sarjasta tuli pronssia joukkueella Jaakko Leinonen, Pasi Enqvist ja Ari Laapas. Myös pääsarjoissa rykmentillä oli joukkueet, vaikka ihan kärkipäähän ei nyt päästykään.

Osan nuorten sarjojen väen vähyydestä aiheuttivat koko pitkän viikonlopun kestäneet nuorten näyttökisat Tampereella/Kangasalla. Rykmentistä Elisa Mänty ja Elina Hämäläinen osallistuivat niihin. Vähän epäselväksi on jäänyt, miksi tulevat useat SM-kisat eivät riitä näyttökisoiksi mahdollisesti Unkarissa 2 kk päästä pidettäviä nuorten EM-kisoja varten. Päällekkäiset kisat ovat nyt hajauttaneet vähenevää kilpailijajoukkoa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *