Useita mitaleita pyöräsuunnistuksen SM-kisoista Ylöjärveltä

Kuluneena viikonloppuna ajettiin pyöräsuunnistuksen SM-mitaleista Ylöjärvellä. Lauantaina ajettiin reilun puolen tunnin kestoiset sprinttimatkat ja sunnuntaina pitkät matkat.  Rykmentistä oli kisassa mukana pieni, mutta menestyksekäs osanottajajoukko. Lauantain kisasta mitalin makuun pääsi Ilari Haltia H17-sarjan pronssisijallaan. Naisten D21-pääsarjassa Mervi Pesu oli neljäs.

Sunnuntaina pidemmällä matkalla mitaleja tulikin jo sitten urakalla, kun H45-sarjassa Vesa Forsblom otti hienosti voiton, Samuli Kyyrönen täydensi mainiosti pronssisijallaan. Ilari Haltia paransi yhdellä pykälällä edellispäivästä ottaen H17-sarjassa nyt hopeamitalin. D20-sarjassa Pinja Koskinen otti pronssia. D21-sarjassa Mervi Pesu oli nyt viides.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *