Suunnistuskoulun kevätkausi päätökseen telttaleirillä 13.-14.6.

Suunnistuskoulun kevätkaudella on kokoonnuttu viikottaisiin harjoituksiin yhdeksän kertaa eri puolilla Nurmijärveä ja vähän kunnan rajojen ulkopuolellakin. Osallistujia on ollut hienosti kaikilla kerroilla ja sääkin on suosinut koko kevään ajan, joten kevätkausi on ollut erittäin onnistunut.

Perinteiseen tapaan kevätkauden viimeisenä tapahtumana on pidetty pieni telttaleiri. Tällä kertaa paikkana oli Rajamäen Kehityksen maja ympäristöineen. Ohjelmassa keskiviikkoiltana oli ensin pieni suunnistusharjoitus ja uintia. Uinnin jälkeen siirryttiin Majalle pystyttämään teltat, minkä jälkeen illalla juostiin leimarataa sekä tutustuttiin suunnistussimulaattoriin. Makkarat paistettiin tällä kertaa paloturvallisesti takassa. Yöpyminen meni hyvin teltoissa kaikilta yöpymään jääneiltä seitsemältä aikuiselta ja 20 lapselta.

  

Torstaina suunnistettiin, juostiin leimarataa     niin kauan kuin nauhaa riitti printerissä ja lopuksi pidettiin leirikisa. Tasaisen kilpailun voittajajoukkue selvisi vasta pisteiden uudelleenlaskennan jälkeen.

Kommentteja osallistujilta: ”Valoa oli liian pitkään ja liian aikaisin.”, ”Kivaa, mutta olisi voinut olla useamman yön.”, ”Kivointa oli uiminen.”

Kiitokset onnistuneen leirin toteutumisesta erityisesti torstain ohjelmasta vastanneelle Riitalle, torstaina paikalla olleille Mikolle ja Jukalle sekä muille leirin suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneille suunnistuskoulun ohjaajille. Ja vielä erityisen suuret kiitokset tänäkin vuonna torstain ruokahuollosta vastanneille Ailille ja Lillille. Ilman innokkaita ja aktiivisia vapaaehtoisia ei leirin eikä suunnistuskoulun toteuttaminen olisi mahdollista.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *