Suunnistuskoulun telttaleiri

IMG_0135Leiri alkoi maanantaina 9.6. klo 17, tunnin suunnistusharjoituksella Sääksin uimarannalta, jossa etsittiin pieneltä metsäalueelta rasteja. Rasteja sai etsiä yksin tai porukalla. Rasteja oli metsässä 20. Kun löysi rastin, sen paikka piti merkitä ympyrällä karttaan.

Tämän jälkeen mentiin Haavistoon syömään leirikeittoa ja syömisen jälkeen sai mennä uimaan sekä saunaan. Teltat pystytettiin uinnin aikana tai sen jälkeen. Sitten mentiin iltapalalle ja telttoihin. Teltassa nukkuivat Essi, Joni, Verner, Viktor, Sonja, Ella ja Kaisla. Annu ja Aili lähtivät iltapalan jälkeen kotiin. Sisällä mökissä nukkuivat Pinja, Moona ja Nea. Hiljaisuus oli klo 22.

IMG_0136Aamupala oli klo 8-9. Sen jälkeen Nea, Essi, Moona, Pinja ja Ella kävivät aamu-uinnilla. Aamulla leirille tulivat Henrietta, Emma ja Maija. Sitten alkoi karttavaellus, jossa oli uima- ja makkararastit. Makkararastilla paistettiin makkaraa. Makkaranpaiston jälkeen mentiin takaisin Haavistoon. Sen jälkeen oli toinen harjoitus, jossa mentiin ryhmiin ja kierrettiin rata, jossa oli yhdeksän kysymystä. Viimeisellä rastilla oli tulitikunheittoa. Sitten oli ruoka, jonka jälkeen sai mennä uimaan. Leiri loppui klo 15:30.

Leirillä parasta oli karttavaellus ja uiminen. Leirillä oli hauskaa!

-Essi ja Moona

Bookmark the permalink.

Comments are closed.