Leimaus-leiri 3.-6.6.2014

leimaus1Tänävuonna Leimaus-leiri järjestettiin Rovaniemellä Lapin Urheiluopistolla. Rykmentistä mukana oli noin 40 iloista suunnistajaa. Paikalle saavuttiin joko lentokoneella tai junalla. Muutama taisi tulla myös omalla autolla. Tällä kertaa Rykmentti majoittui lattiamajoituksessa, joka ei varmasti ollut aivan kaikkien mieleen, mutta kyllä siinäkin nukutuksi sai.

Leiri oli kokonaisuudessaan kiva ja hyvin onnistunut, parista nilkkavammasta huolimatta. Säätkin suosivat koko viikon ajan. Harjoitukset olivat hyviä ja monipuolisia, eivätkä varmasti päästäneet ketään helpolla. Sprintti joulupukinmaassa ja sen jälkeinen harjoitus läheisellä tunturilla olivat ehkä mieleenpainuvimmat.  Maasto kaikkiaan oli pääosin avointa ja nopeakulkuista, mutta tietenkin myös muutama tiheikkö mahtui väliin. Aivan uutta tänävuonna oli leirin oma tunnaribiisi ja koreokrafia, jolla avattiin leiri ja nostettiin tunnelmaa jo avajaisissa. Myös yösuunnistuksen lähdössä se toimi alkulämppänä.

leimaus3Kivaa oheisohjelmaa oli myös tarjoalla, lähes kaikenlaista uinnista pihapeleihin ja keilaukseen. Päällimmäisenä oheisohjelmista kuitenkin mieleen jäi kesäkelkkarata Ounasvaaran huipulta alas, jossa ei ainakaan vauhti puuttunut. Kaikille noin 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille asiasta kiinnostuneille oli myös tarjoalla Sami Jauhojärven hyvä luento, jossa Sami kertoi kaikenlaisia perusasioita huipulle tähtäävälle, tai vain urheilullista elämää tavoittelevalle nuorelle. Yhteishenki oli kohdallaan, niin kuin yleensäkin, ja luulen että leiri oli kaikille oikein mukava ja mieleenpainuva kokemus.

Ensi vuonna Leimaus -leiri järjestetään Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla. Toivottavasti silloinkin mukaan saadaan iso joukko rykmenttiläisiä!

Melina

Bookmark the permalink.

Comments are closed.