Jesse ja Miika Euromeetingiin

Suomen joukkue heinä-elokuun vaihteessa Skotlannissa järjestettävään Euromeeting-tapahtumaan on valittu. Joukkueessa on yhteensä 14 urheilijaa ja Suomea edustamaan lähtevät myös Rykmentin Jesse Laukkarinen ja Miika Suominen.

Euromeetingissä kilpaillaan 31.7.-3.8. sprintissä, keskimatkalla ja pitkällä matkalla. Kisat järjestetään aivan vuoden 2015 MM-kisojen lähimaastoissa Skotlannin Morayssa.

Suomen joukkueet kokonaisuudessaan

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Anna Närhi Hiidenkiertäjät, Outi Ojanen Kangasala SK, Maija Sianoja MS Parma, Marika Teini SK Pohjantähti, Tuulia Viberg MS Parma.

Miehet: Aaro Asikainen Kalevan Rasti, Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat, Jesse Laukkarinen Rajamäen Rykmentti, Otto Simosas OK Orient, Miika Suominen Rajamäen Rykmentti, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi, Topias Tiainen Koovee

Bookmark the permalink.

Comments are closed.