Rykmenttiläisille menestystä pyöräsuunnistuksen sprintistä ja pitkältä matkalta

Pyöräsuunnistuksen Suomen mestaruudet ratkottiin pitkän matkan ja sprintin osalta 27.-28.8. Hyvinkäällä. Rymenttiläiset osallistuivat kisoihin ilahduttavan runsaalla joukolla ja Nurmijärvelle tuomisina olikin neljä Suomen mestaruutta ja kaksi hopeamitalia. Parhaiten menestyi Samuli Kyyrönen, joka voitti sekä pitkän matkan että sprintin mestaruuden sarjassa H40.

Muista mestaruuksista vastasivat Riikka Haltia, joka voitti kultaa D16-sarjassa pitkällä matkalla ja Pinja Koskinen, joka puolestaan sijoittui sprintissä ensimmäiseksi sarjassa D14.  Hopeaa polkivat Krista Lahtinen (D16 pitkä matka) ja Riikka Haltia (D16 sprintti).

Lisäksi kymmenen parhaan joukkoon ylsivät Vesa Forsblom (5. H40 sprintti), Ari Enroth ( 5. H50 sprintti ja 6. H50 pitkä matka), Mervi Pesu (6. D21 pitkä matka), Pyry Seppälä (6. H14 sprintti), Jaana Koskinen (6. D45 sprintti), Antero Varjonen (7. H65 sprintti ja 8. H65 pitkä matka) ja Verner Vähätalo (10. H16 pitkä matka).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.