Miika palkittiin vuoden parhaana urheilijana

Suunnistuskauden päättäjäisiä vietettiin viikonloppuna Nurmijärven Ahjolassa. Tilaisuudessa palkittiin vuonna 2012 kesä- tai hiihtosuunnistuksessa menestyneitä rykmenttiläisiä.

Parhaana urheilijana palkittiin H20-sarjasta miesten pääsarjaan siirtyvä Miika Suominen. Miika voitti kesäsuunnistuksessa 4 SM-mitalia, joista kolme kultaisia, ja yhden plaketin. Lisäksi hän edusti Suomea nuorten MM-kisoissa Slovakiassa.

Muita palkittuja olivat Tuomas Tervo (paras miessuunnistaja), Mervi Pesu (paras naissuunnistaja), Sami vähänen (vuoden valmentaja), Kirsti Handolin (vuoden uurastaja), Sirkku Minkkinen (vuoden yllättäjä), Marika Suominen (paras D17-20), Miika Suominen (paras H17-20), Tomi Minkkinen (paras alle 16-vuotias poika) ja Riikka Haltia (paras alle 16-vuotias tyttö).

Nuorimmille jaettiin oravapoika ja -tyttö palkinnot, jotka tänä vuonna menivät Pyry Seppälälle ja Pinja Koskiselle.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.