Talveen potkua kisakalliosta

kuvaUusi reenikausi avattiin viime viikonloppuna Kisakallion upeissa maastoissa. Tällä kertaa paikalle oli selvinnyt miesten (ja poikien) lisäksi vain RR-marttojen nuorempi sukupolvi. Onneksi Markkis kuitenkin saapui sunnuntaina edustamaan myös vanhempia marttoja.

Perjantai-iltana ohjelmassa oli miehille sekä rohkeimmille naisille yösuunnistus ja vaihtoehtona lenkki + kuntosali. Sirkku ja Marika lähtivät miesten seuraksi uhmaamaan pimeää metsää (mikä jälkeenpäin todettiin virheeksi) ja loput tyytyivät iltalenkkiin. Harjoituksen jälkeen oli vielä yhteinen palaveri, jossa käytiin läpi tulevan kauden leirityksiä ja treenejä.

kuvaLauntaiaamuna melkein kaikki heräsivät pirteinä kuin peipposet ja ensimmäinen kamerapää starttasi maastoon jo 8:30. Maastosta palattiin enemmän ja vähemmän iloisin mielin, mutta palaverin ja ruuan jälkeen kaikilla oli jo parempi mieli. Ruokailun jälkeen Jarski piti vielä kausianalyysin ja Arto antoi (ainakin meille naisille) henkilökohtaisia neuvoja. Sen jälkeen päästettiin taas nastarit irti. Koska kaikilla oli palaverin neuvot vielä tuoreessa muistissa, virheitäkään ei näkynyt. Illalla energisimmät haastoivat vielä toisensa sählyssä. RR-naiset ottivat luonnollisesti tässä(kin) lajissa miehiltä luulot pois.

Sunnuntain ohjelmassa oli vielä yksi suunnistus. Parituntinen harjoitus koostui kolmesta osasta: käytäväsuunnituksesta, perhoslenkeistä ja pikataipaleesta. Treenin jälkeen saatiin taas ruokaa ja leiri huipentui viiden tähden viihdepakettiin, joka sisälsi edellispäivän kamerasuunnistuksen videoita.

Paljon tuli taas opittua ja koettua – kiitokset Artolle ja Niiskulle!

Kamerasuunnistuksen videot
Reittihärveli

Bookmark the permalink.

Comments are closed.