Tuomas maailmancupin finaalikierrokselle

Rajamäen Rykmentin Tuomas Tervo on valittu 1.-8.9. kilpailtavalle maailmancupin finaalikierrokselle, jonka viisi kisaa muodostavat samalla Nordic Orienteering Tourin. Osakilpailut käydään seuraavasti:

1.-2.9. Sprintti + keskimatka, Oslo
4.9. Pudotussprintti, Göteborg
7.-8.9. Sprintti + keskimatkan takaa-ajo, Kajaani&Vuokatti

Suomen joukkue kokonaisuudessaan

Miehet: Hannu Airila (Kalevan Rasti), Antti Anttonen (Vaajakosken Terä), Mårten Boström (Lynx), Tero Föhr (Vehkalahden Veikot), Jani Lakanen (Vaajakosken Terä), Tuomo Mäkelä (Angelniemen Ankkuri), Fredric Portin (Paimion Rasti), Tuomas Tervo (Rajamäen Rykmentti).

Naiset: Sari Anttonen (Keuruun Kisailijat), Sofia Haajanen (SK Pohjantähti), Minna Kauppi (Asikkalan Raikas), Saila Kinni (Tampereen Pyrintö), Venla Niemi (Tampereen Pyrintö), Outi Ojanen (Kangasala SK), Merja Rantanen (Jämsän Retki-Veikot), Karoliina Sundberg (Lynx), Heini Wennman (SK Pohjantähti).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.