Miikalle voitto SM-pitkiltä

Rykmenttiläiset suunnistivat yhteensä 3 mitalia ja 3 plakettia viikonloppuna käydyissä pitkän matkan SM-kilpailuissa. Miika Suominen voitti 20-vuotiaiden poikien sarjan Tervakoskella järjestetyissä ryhmä 1:n kisoissa ja Kaisa Laapas (D35) sekä Elina Kukkasjärvi (D55) sijoittuivat kummatkin hopealle Savitaipaleella (ryhmä 2). Lisäksi plaketeille ylsivät D18-sarjassa Sirkku Minkkinen (4. sija) ja Marika Suominen (7. sija) sekä H45-sarjassa viidenneksi suunnistanut Jukka Erkkilä.

Viimeistään vuottaan nuorten sarjoissa suunnistava Miika selvitti ratansa lähes virheittä ja voitti kultaa kymmenen sekunnin erolla Vaajakosken Terän Toni Saareen.

– Selvisin pienillä virheillä, mutta suunnistus ei ollut missään vaiheessa kovin sujuvaa. Juoksuvauhti oli kuitenkin kohdillaan ja uskalsin luottaa sen riittävän. Maasto oli sopivan raskas ja haastava ja ratakin mukava, alussa tarkempaa keskarityyppistä ja lopussa pitkiä luukutusvälejä. Kulkukelpoisuus oli positiivinen yllätys karsintaan nähden, suoritukseensa tyytyväinen Miika kuvaili.

Parin viikon päästä kilpaillaan vielä keskimatkan ja viestin Suomen mestaruuksista.

Kisasivut R1
Kisasivut R2

Bookmark the permalink.

Comments are closed.