Kahdeksan mitalia SM-viikonlopulta

Viikonloppuna rykmenttiläiset taistelivat sekä keskimatkan että viestin Suomen mestaruuksista Joroisissa, Kangasalla, Leppävirralla ja Orivedellä.

Lauantain keskimatkalla keltamustat saavuttivat yhteensä neljä mitalia ja kolme plakettisijaa. Miika Suominen vei pitkän matkan tapaan voiton H20-sarjassa Joroisissa ja veteraanisarjojen kisoissa Kangasalla puolestaan Arto Niemi oli H55-sarjan nopein. Keskimatkan mitalisteihin kuuluivat myös D15-sarjassa hopeaa suunnistanut Riikka Haltia sekä D35-sarjassa pronssia voittanut Päivi Kulmala. Lisäksi plaketeille ylsivät Annabella Tolonen (4. D16), Marika Suominen (9. D18) ja Miika Koskinen (10. H17).

Menestyksekäs viikonloppu kruunautui sunnuntaina neljällä mitalilla ja kahdella plaketilla. Viestissä hopealle suunnistivat sekä H20-sarjan joukkue (Aapo Aaltio, Otso Seppälä, Miika Suominen) Leppävirralla että H55-sarjan joukkue (Veijo Salmi, Timo Valkonen, Arto Niemi) Orivedellä. Mitalisaalista täydensivät vielä 18-tyttöjen (Sirkku Minkkinen, Maaret Turunen, Marika Suominen) ja 35-sarjan herrojen (Tapio Perä, Joni Kemppi, Sami Vähänen) pronssiset mitalit. Lisäksi D16-joukkue (Riikka Haltia, Mirabella Tolonen, Annabella Tolonen) sijoittui neljänneksi. Miesten pääsarjassa Rykmentin ykkösjoukkue (Hannu-Pekka Pukema, Jarno Parkkinen, Vili Niemi, Tuomas Tervo) oli kuudes.

Tulokset:
R1 -> viesti ja keskimatka
R2 -> viesti ja keskimatka

Bookmark the permalink.

Comments are closed.