Merville kultaa SM-hiihtosuunnistussprintistä

Imatralla 28.-29.1. kilpailluissa hiihtosuunnistuksen SM-kilpailuissa rykmenttiläiset voittivat kaksi mitalia. Lauantain sprintissä Mervi Pesu sijoittui naisten pääsarjassa jaetulle ensimmäiselle sijalle Kouvolan Suunnistajien Sari Vääräsen kanssa. Kolmanneksi hiihtänyt Marttiina Joensuu (NivU) jäi kaksikolle 20 sekuntia.

Henkilökohtaisessa kisassa palkinnoille ylsivät myös kuudenneksi hiihtänyt Jannina Gustafsson(D18), samassa sarjassa kahdeksanneksi sijoittunut Marika Suominen, kuudenneksi hiihtänyt Riikka Haltia(D16), yhdeksänneksi hiihtänyt Freia Gustafsson(D14) sekä viidenneksi sijoittunut Ari Enroth(H50).

Sunnuntain sprinttiviestissä Riikka Haltia ja Krista Lahtinen sijoittuivat toiseksi D16-sarjassa.

– Keli viestissä oli tosi hyvä, kun pakkanen laski -12 asteeseen ja ladut olivat hyvässä kunnossa, paitsi yksi tie missä asvaltti näkyi ja sukset naarmuntuivat.. Urasto oli aika helppo mutta ihan hyvä, koska sopi myös 14-sarjalaisille. Meillä meni Riikan kanssa kummallakin tosi hyvin, vaikka vielä lauantaina olin kuumeessa, mitalista iloinnut Krista kertasi.

Tytöt hävisivät voiton vieneelle Naville tasan minuutin.

Myös Marika Suominen ja Jannina Gustafsson ylsivät plaketeille sijoittuen kuudenneksi D18-sarjassa.

Tulokset

Bookmark the permalink.

Comments are closed.