Vuoden 2012 lisenssit ja kilpailuihin ilmoittautumiset

Suunnistusliitossa siirryttiin vuoden alusta IRMA-palveluun, jonka kautta uudet, vuoden 2012 lisenssit on lunastettava. Liitto ei enää postita jäsenilleen lisenssikirjeitä, vaan jokaisen on itse käytävä lunastamassa oma lisenssinsä palvelusta. IRMAan pääsee kirjautumaan lisenssinumerolla ja henkilötunnuksen loppuosalla (oletussalasana).

Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä kannattaa tarkistaa ja tarvittaessa päivittää ajantasaiset yhteystiedot palvelimelle, jotta pystymme tarvittaessa ottamaan sinuun yhteyttä. Myös Emit-numero kannattaa varmistaa, koska IRMAan ei ole välttämättä päivitetty uudempaa numeroa, vaikka sinulla se Verkkovihkossa jo olisi ollutkin.

Myös kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu nykyään IRMAssa eli palvelu korvaa Verkkovihkon. Ennen ilmoittautumista uusi lisenssi pitää olla maksettuna. Lisenssimaksun puuttuminen näkyy ilmoittautumisvaiheessa siten, että palvelu ei anna valita kilpailijalle sarjaa. Sarjan valinta on kuitenkin mahdollista välittömästi lisenssin maksamisen jälkeen.

Jatkamme edelleen osanottomaksujen maksamispalvelua siten, että ilmoittautumisvaiheessa RR maksaa kaikki seuran maksettavaksi jätetyt osanottomaksut ja laskuttaa omakustannusosuudet jälkikäteen muutamassa erässä/vuosi. Halutessaan osanottomaksun voi maksaa myös itse ilmoittautumisen yhteydessä niihin kilpailuihin, joihin osallistumista seura ei tue.

RR maksaa seuranmestaruuskilpailuiden ja viestien osanottomaksut kaikissa sarjoissa sekä henkilökohtaisten Suomenmestaruuskilpailuiden ja aluemestaruuskilpailuiden osanottomaksut sarjoissa H21, D21 ja nuoremmat. Alle 16-vuotiaiden osanottomaksuja muiden henkilökohtaisten kilpailujen osalta seura maksaa 30 euroa/kilpailija. Lisäksi sarjoissa H35, D35 ja vanhemmat henkilökohtaisten SM-kilpailuiden osanottomaksut maksetaan niiden kilpailuiden osalta, joissa kilpailija sijoittuu sijoille 1-6.

Jos sinulla on ongelmia IRMA-järjestelmän käytössä, ota yhteyttä Ari Enrothiin (puh. 040-7009131)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.