Tuomas kuudes SM-pitkällä matkalla

Rykmentin Tuomas Tervo suunnisti kuudenneksi pitkän matkan Suomen mestaruuskilpailuissa Yläneellä. Tervon lisäksi Rykmentin suunnistajat saalistivat yhteensä kolme plaketti nuorten sarjoista ja yhden vetaraanien kisoista.

Sprinttisuunnistukseen enemmän viime vuosina keskittynyt Tervo oli kilpailuunsa tyytyväinen. Eroa mestaruuden vieneeseen Thierry Gueorgiouhin tuli 16,5 km radalla reilu neljä minuuttia. Virheitä Tuomakselle tuli kisan alkupuolella pari minuuttia.

-Alussa tuli kaksi virhettä, joista toinen oli puolitoista minuuttia ja toinen noin minuuttia. Loppurata sujui suunnistuksellisesti hyvin eikä vauhdissa eikä jaksamisessa ollut moittimista. Lopussa vauhtiin tuli kyllä hieman lisää, kun neljänneksi sijoittunut Petteri Muukkonen sai kiinni, Tuomas valottaa kilpailun kulkua.

Rykmenttiläisistä miesten finaalissa suunnistivat lisäksi Jarno Parkkinen, joka oli 27. Ja Vili Niemi, joka oli 39. Poikien 20-vuotiaissa Jesse Laukkarinen oli seitsemäs ja Miika Suominen kahdeksas. Eroa kaksikon välillä oli ainoastaan kuusi sekuntia. 16-vuotiaissa Miika Koskinen oli hienosti kahdeksas. 18-vuotiaissa Aapo Aaltio oli puolestaan 12. Tyttöjen puolella parhaan sijoituksen suunnisti Annabella Tolonen, joka oli seitsemäs.

Veteraanien mestaruudet ratkottiin Kankaanpäässä, jossa Rajamäen Rykmentin Ari Enroth suunnisti kuudenneksi 50-vuotiaiden sarjassa.

Pääsarjojen ja nuorten kisasivut
Veteraanien kisasivut

Bookmark the permalink.

Comments are closed.