Tuomas 13. ja Mätthu 6. MM-sprintissä

Tuomas Tervo uusi viime vuotuisen 13:nnen sijansa suunnistuksen MM-kilpailussa sprinttimatkalla. Sveitsin Rykmenttiä edustava Matthias Merz oli kuudes ja Uuden-Seelannin Rykmenttiin tällä kaudella vaihtanut Ross Morrison 25. Kilpailussa ylivoimaisen voiton otti Sveitsin Daniel Hubmann.

Ranskan Chamberyssä suunnistetussa sprintin finaalissa Tuomas selvisi erittäin pienin virhein, mutta valitteli hieman ettei vauhti jostain syystä ollut viime vuotuisella tasolla. Eroa mestari Hubmanniin tuli minuutti ja seitsemän sekuntia. Seurakaveri Merz oli sen sijaan ainoastaan 12 sekuntia nopeampi Tuomasta nopeampi ja sijoitus kymmenen joukkoon vain neljän sekunnin päässä.

MM-kisat jatkuvat huomenna pitkän matkan finaalilla. Perjantaina on vuorossa keskimatkan finaalit ja lauantaina kisat päättävät viestit. Matthias Merz suunnistaa sekä keskimatkalla ja viestissä. Tuomakselle sprintti oli kisojen ainoa matka.

Kisasivut

Bookmark the permalink.

Comments are closed.