Aikuisten suunnistuskoulu alkaa 7.4.

Suuren suosion kahtena edelliskeväänä saavuttanut aikuisten suunnistuskoulu alkaa Rajamäen koululla torstaina 7.4. Aikuisten suunnistuskoulu on tarkoitettu suunnistuksesta kiinnostuneille aikuisille, jotka haluavat pysyä lastensa perässä metsässä tai aloittaa uuden harrastuksen.

Kurssin aikana käydään läpi suunnistuksen perusteet maastoharjoitusten lomassa. Kurssin tavoite on antaa osallistujille valmiudet omatoimiseen maastossa liikkumiseen, suunnistusharjoitteluun ja Nurmijärven Iltarasteilla käymiseen.

Lisätietoa aikuisten suunnistuskoulusta. Löydät sivuilta tarkempaa tietoa suunnistuskoulun sisällöstä, ohjelmasta ja ilmoittautumisohjeet. Suosittelemme ennakkoilmoittautumista suuren kysynnän vuoksi!

Lisätietoja: Esa Tervonen, p. 040 733 5162, esa.tervonen@cassidian.com

Bookmark the permalink.

Comments are closed.