Janninalle SM-hopeaa

Jannina Gustafsson jatkoi Rykmentin hiihtosuunnistuskauden 2011 SM-mitaliketjua eilen 5.3.2011 Joutsenossa käydyissä keskimatkan SM-kilpailuissa. Jannina sijoittui D18-sarjassa toiseksi häviten 28 sek Helsingin Suunnistajien riveihin siirtyneelle virolaiselle nuorten MM-kisakävijälle Daisy Kudre:lle. Vaativilla korkeuseroja ja tiheää uraverkostoa sisältäneillä radoilla Jannina kertoi suunnistuksen sujuneen erityisen hyvin. ”Koko ajan pysyi kontrolli uriin ja myös reitinvalinnat onnistuivat”. Samassa D18-sarjassa Maaret Turunen teki pari suurempaa virhettä ja putosi lopulta niukasti palkintosijojen ulkopuolelle, 11. sijalle.

Lähellä mitalia olivat myös 4. sijalle sarjoissaan sijoittuneet Mika Kulmala (H45) ja Ari Enroth (H50). Lisäksi 10 parhaan joukkoon suunnistivat Päivi Kulmala (D35) ja Antero Varjonen (H65).Naisten pääsarjassa Emma Lähdekorpi suunnisti hyvälle 15. sijalle n. 1 min päähän palkintosijoista.

Kisasivut

Bookmark the permalink.

Comments are closed.