myClub -ohje

Uusi myClub-käyttäjä?

myClub ID on jokaisen käyttäjän oma henkilökohtainen käyttäjätili (sähköposti + salasana), jolla kirjaudutaan myClub-palveluun. myClub ID:n avulla voit hallinnoida keskitetysti kaikkia jäsentilejäsi eri urheiluseurojen palveluissa yhdellä tunnuksella. myClub ID mahdollistaa myös sen, että esimerkiksi lapsen isä ja äiti voivat hallinnoida lapsensa jäsentiliä yhdessä omilla myClub ID -tileillään.

Miten myClub ID -luodaan?

Yleisesti myClub ID luodaan samalla kun rekisteröidyt seuran myClub-jäsenpalveluun tai ilmoittaudut seuran avoimeen tapahtumaan. Rekisteröityminen tai ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että 1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID ja 2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistujan henkilön tiedot (omat tai lapsen).

myClub ID luodaan vain kerran ja samalla myClub ID:llä voidaan ilmoittautua kaikkien seurojen toimintaan, jotka käyttävät myClub-palvelua.

 1. Mene myClub-sisäänkirjautumissivulle rr.myclub.fi
 2. Klikkaa ‘Rekisteröi uusi jäsentili’-nappia
 3. Syötä sähköpostiosoite, jota haluat käyttää palvelussa ja klikkaa ’Seuraava’-painiketta
 4. Valitse ikäryhmäsi (alle tai yli 13-vuotias)
 5. Syötä pyydetyt tiedot. Tässä vaiheessa lasten ja nuorten huoltajat antavat omat henkilötietonsa ja myClub ID luodaan huoltajalle ja klikkaa ’Seuraava’-painiketta.
 6. Seuraavassa vaiheessa pyydetään tiedot Rajamäen Rykmentin jäseneksi liitettävästä henkilöstä. Eli alaikäisten osalta annetaan alaikäisen tiedot ja ’Huoltaja’-kohtaan alaikäisen huoltajan tiedot. Jos jäseneksi liitetään aikuinen, ei huoltajan tietoja tarvita. ’Valitse ryhmät joihin haluat liittyä’ -kohtaan valitaan vähintään ’Rajamäen Rykmentti’ sekä mahdolliset muut itselle sopivat ryhmät. Lopuksi klikkaa ’Seuraava’-painiketta viimeistelläksesi rekisteröitymisen.

Vanha myClub-käyttäjä?

Jäsentilin liittäminen myClub ID:hen

 1. Mene myClub-sisäänkirjautumissivulle rr.myclub.fi
 2. Klikkaa ‘Rekisteröi uusi jäsentili’-nappia
 3. Syötä käyttämäsi sähköpostiosoite ja klikkaa ’Seuraava’-painiketta
  • Järjestelmä tarkastaa onko sinulla jo myClub ID luotu kyseiselle sähköpostille
 4. Syötä salasana ja ’Kirjaudu sisään’.
 5. Seuraavassa vaiheessa pyydetään tiedot Rajamäen Rykmentin jäseneksi liitettävästä henkilöstä. Eli alaikäisten osalta annetaan alaikäisen tiedot ja ’Huoltaja’-kohtaan alaikäisen huoltajan tiedot. Jos jäseneksi liitetään aikuinen, ei huoltajan tietoja tarvita. ’Valitse ryhmät joihin haluat liittyä’ -kohtaan valitaan vähintään ’Rajamäen Rykmentti’ sekä mahdolliset muut itselle sopivat ryhmät. Lopuksi klikkaa ’Seuraava’-painiketta viimeistelläksesi rekisteröitymisen.

Lisää ohjeita myClubin ohjesivulta: https://help.myclub.fi/

Comments are closed.