Seuraan liittyminen ja jäsenmaksun maksaminen

Rajamäen Rykmentin jäsenet saavat osallistua maksutta Nurmijärven iltarasteille, seuranmestaruuskilpailuihin ja kaikkiin viesteihin sekä henkilökohtaisiin Suomenmestaruuskilpailuihin ja aluemestaruuskilpailuihin sarjoissa H21 ja D21 sekä nuoremmat. Sarjoissa H35 ja D35 sekä vanhemmat seura maksaa henkilökohtaisen Suomenmestaruuskilpailun osanottomaksun kilpailijan sijoittuessa kyseisessä SM-kilpailussa sijoille 1-30. Alle 16-vuotiaiden osanottomaksuja muiden henkilökohtaisten kilpailujen osalta seura maksaa 100 euroa/jäsen. Lisäksi jäsenet saavat perusjäsenmaksun suuruisen alennuksen (lapset 30 euroa ja aikuiset 50 euroa) seuran suunnistuskoulumaksusta. Perusjäsenmaksulla voi myös osallistua Venlojen/Jukolan viestiin Rykmentin joukkueessa.

Kilpailuihin ilmoittautumista varten seuralla on käytössä SSL:n sähköinen Irma-palvelu, jonka kautta ilmoittauduttaessa seura maksaa osanottomaksut keskitetysti ja laskuttaa ne jäseneltä jälkikäteen omakustanteisten kilpailuiden osalta.

Seura tarjoaa mahdollisuuden ostaa seura-asusteita edullisesti.

Lisäksi Rajamäen Rykmentti järjestää jäsenilleen taitoharjoituksia ja edullisia leirejä sekä kilpailumatkoja.

Kiinnostuitko? Rajamäen Rykmentin jäseneksi voit liittyä rekisteröitymällä myClub-palvelussa: rr.myclub.fi

Mikäli sinulla on jo tunnukset myClubiin, voit kirjautua suoraan sisään palveluun. Uusien myClub käyttäjien on luotava itselleen myClub ID. Ohjeet tunnuksen luomiseen löytyvät täältä: myClub -ohje (myClubiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tmultala@gmail.com)

Jäseneksi voit liittyä myös ilmoittautumalla Mika Loukkalahdelle (mika.loukkalahtiäthelen.fi, 050-5592940) Ilmoita nimesi, yhteystietosi, syntymäaikasi. Ensisijaisesti toivomme kuitekin myClubin käyttämistä.

Jäsenmaksun viimeinen eräpäivä on 31.3.2022

Jäsenmaksut 2022:

  • kilpailevat (lisenssin omaavat) jäsenet, yli 16 v. ja alle 65 v. 70 €
  • muut jäsenet, yli 16 v. ja alle 65 v. 50 €
  • 16-vuotiaat ja nuoremmat sekä 65 vuotiaat ja vanhemmat 30 €
  • perhejäsenmaksu (vanhemmat ja kaikki alle 20-v. perheenjäsenet) 150 €
  • kannattajajäsenmaksu, yritykset ja yhteisöt 100 €
  • kannattajajäsenmaksu, yksityiset 50 €

Seuran kunniajäseniltä (johtokunnan määritys = seuraviirin saaneet 65 vuotiaat ja vanhemmat) ei peritä jäsenmaksua.

Maksa jäsenmaksu seuran tilille FI55 5300 5120 0027 58. Jos maksat vain oman jäsenmaksun, käytä viitettä 51004. Jos maksat myös muiden henkilöiden jäsenmaksuja, älä käytä viitenumeroa, vaan kirjaa maksun viestitietoihin Jäsenmaksu 2022 ja niiden henkilöiden nimet, joiden jäsenmaksun maksat. Vuoden 2022 jäsenmaksun viimeinen eräpäivä on 31.3.2022.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Comments are closed.