Seuraan liittyminen ja jäsenmaksun maksaminen

Rajamäen Rykmentin jäsenet saavat osallistua maksutta Nurmijärven iltarasteille, seuranmestaruuskilpailuihin ja kaikkiin viesteihin sekä henkilökohtaisiin Suomenmestaruuskilpailuihin ja aluemestaruuskilpailuihin sarjoissa H21 ja D21 sekä nuoremmat. Sarjoissa H35 ja D35 sekä vanhemmat seura maksaa henkilökohtaisen Suomenmestaruuskilpailun osanottomaksun kilpailijan sijoittuessa kyseisessä SM-kilpailussa sijoille 1-20. Alle 16-vuotiaiden osanottomaksuja muiden henkilökohtaisten kilpailujen osalta seura maksaa 100 euroa/jäsen. Lisäksi jäsenet saavat perusjäsenmaksun suuruisen alennuksen (lapset 30 euroa ja aikuiset 50 euroa) seuran suunnistuskoulumaksusta.

Kilpailuihin ilmoittautumista varten seuralla on käytössä SSL:n sähköinen Irma-palvelu, jonka kautta ilmoittauduttaessa seura maksaa osanottomaksut keskitetysti ja laskuttaa ne jäseneltä jälkikäteen omakustanteisten kilpailuiden osalta.

Seura tarjoaa mahdollisuuden ostaa seura-asusteita edullisesti.

Lisäksi Rajamäen Rykmentti järjestää jäsenilleen taitoharjoituksia ja edullisia leirejä sekä kilpailumatkoja.

Kiinnostuitko? Rajamäen Rykmentin jäseneksi voit liittyä rekisteröitymällä myClub-palvelussa: rr.myclub.fi

Mikäli sinulla on jo tunnukset myClubiin, voit kirjautua suoraan sisään palveluun. Uusien myClub käyttäjien on luotava itselleen myClub ID. Ohjeet tunnuksen luomiseen löytyvät täältä: myClub -ohje (myClubiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tmultala@gmail.com)

Jäseneksi voit liittyä myös ilmoittautumalla Ilkka Ojapalolle (Lääkärintie 5G, 01900 Nurmijärvi, puh. 050 5409357, ojapalot(at)dlc.fi). Ilmoita nimesi, yhteystietosi ja syntymäaikasi. Ensisijaisesti toivomme kuitekin myClubin käyttämistä.

Koronavirustilanteen takia vuoden 2020 jäsenmaksujen eräpäivää on siirretty huhtikuun loppuun asti.

Jäsenmaksut 2020:

  • kilpailevat jäsenet, yli 16 v. 70 €
  • muut jäsenet, yli 16 v. 50 €
  • 16-vuotiaat ja nuoremmat 30 €
  • perhejäsenmaksu (vanhemmat ja kaikki alle 20-v. perheenjäsenet) 150 €
  • kannattajajäsenmaksu, yritykset ja yhteisöt 100 €
  • kannattajajäsenmaksu, yksityiset 50 €

Seuran kunniajäseniltä (65-vuotiaat ja vanhemmat) ei peritä jäsenmaksua.

Maksa jäsenmaksu seuran tilille FI55 5300 5120 0027 58. Jos maksat vain oman jäsenmaksun, käytä viitettä 51004. Jos maksat myös muiden henkilöiden jäsenmaksuja, älä käytä viitenumeroa, vaan kirjaa maksun viestitietoihin Jäsenmaksu 2020 ja niiden henkilöiden nimet, joiden jäsenmaksun maksat. Vuoden 2020 jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2020.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Comments are closed.