Vilma Pesu hisun Maailmancupissa ja nuorten MM-kisoissa Virossa

Vilma Pesu viides alle 23 v. MM-keskimatkalla, kuva Reigo Teervalt

Viime viikonloppuna kisattiin hiihtosuunnistuksen maailmancupin finaalikierros Etelä-Viron Haanjassa. Perjantaina kisatiin sprintti, lauantaina takaa-ajo ja sunnuntaina yhteislähtökisa keskimatkalla.  Perjantain ja sunnuntain kisat olivat myös alle 23-vuotiaiden MM-kisat. Kelit olivat märät ja maasto vähälumista. Vilma Pesu oli mukana Suomen joukkueessa. Perjantain sprintissä hän oli sijalla 18 ja MM-kisassa sijalla 9. Eroa kärkeen oli 2.52. Lauantain takaa-ajossa sijoitukseksi tuli 16. Sunnuntain yhteislähtökisa meni tuloksellisesti parhaiten sijoituksen ollessa maailmancupissa 12 ja nuorten MM-kisassa viides. Kärkeen oli eroa 6.40, suomalaisista hän oli kolmas.

Linkki kisasivuille

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *