Ari Enroth edustajaksi Suunnistusliiton seuraparlamenttiin

Eilen järjestettiin Suomen Suunnistusliiton ensimmäinen liittokokouksen korvaava seurojen kokous. Seurat valitsivat alueittain edustajansa Seuraparlamenttiin, johon tuli yhteensä 22 edustajaa varaedustajineen. Uudeltamaalta tuli 4 edustajaa, muilta alueilta kaksi tai yksi edustajaa. Osa alueista oli jo sisäisesti valinnut ehdokkaansa, Uudenmaan osalta ehdokkaita oli kaikkiaan 7 paria ja tilaisuuden äänestyksen kautta valittiin edustajat. Rajamäen Rykmentin ehdokas, kokenut Ari Enroth, tuli valittujen joukkoon varaedustajanaan Mika Loukkalahti. Arilla on pitkä kokemus seuratoiminnasta taloudenhoidon, kilpailujärjestelyjen ja monilta muilta seuratoiminnan osa-alueilta mukaan lukien oma suunnistustoiminta sen eri lajimuodoissaan.  Keski-Uudenmaan seurojen yhteistyön kehittäminen lienee ainakin yksi painopistealue, kuten myös uusien harrastajien saaminen lajin pariin mukaan. Lisäksi Uuttamaata edustavat Seuraparlamentissa HS:n, EsSu:n ja EsAkin ehdokkaat.

Ensimmäinen Seuraparlamentin toimintakausi on kaksivuotinen, jonka jälkeen kaudet ovat nelivuotisia. Seuraparlamentin puheenjohtajana on Antti Ekonoja, liittohallituksen puheenjohtajana jatkaa Timo Ritakallio. Tilaisuudessa palkittiin myös kauden 2023 parhaita toimijoita osa-alueittain.

Linkki SSL:n uutiseen

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *