Portugalin rastiviikolla rykmenttiläisiä menestyksekkäinä

Jouko Malinen M65-sarjan 3., kuva Pertti Nieminen

Pertti Nieminen M75-sarjan 3., kuva Jouko Malinen

Portugalin rastiviikko eli POM 2023 kisattiin jälleen kerran 18.-21.2 eteläisessä Portugalissa. Rastiviikko sisälsi neljä kilpailua, kaksi keskimatkaa ja kaksi pitkää matkaa. Maastot olivat pienimuotoisia, mutta varsin nopeita. Osanottajia viikolla oli lähes 2000 ja mukana myös monia maailman tason huippuja. Rykmenttiläisiä oli myös mukana muutaman hengen veteraaniosasto. Parhaiten menestyivät M65-sarjan Jouko Malinen kokonaiskisan kolmannella sijallaan peräti 127 osanottajan joukossa sekä M75-sarjan Pertti Nieminen niin ikään kolmannella sijalla 70 osanottajan sarjassa.

Linkki livetuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *