Kainuun rastiviikko takana, Jonne Mourujärvi neljäs.

Tänä vuonna Kainuun rastiviikko kilpailtiin Puolangan Luhtakankaalla. Puolangan maastot olivat hienoja kangasmaastoja, mutta myös varsinkin kahdessa viimeisessä osakilpailussa haastavia vaaramaastoja. Tänä vuonna Rykmenttiläisiä oli kilpasarjoissa mukana 19 ja sitten myös osa suunnisti kuntosarjoissa. Tänä vuonna Kainuussa järjestettiin myös ensimmäistä kertaa pyöräsuunnistusviikko. Pyöräsuunnistusviikolla oli kilpailemassa mm. Nuutti Toivonen joka pärjäsi hienosti. Hän oli toinen H17-sarjan pyöräsuunnistuksen kisaviikolla. Mervi Pesukin oli D21 sarjassa myös toinen.

Nuutti Toivonen pyöräsuunnistamassa. kuva. Kauko Keränen

KRV:llä oli tuttuun tapaan 4 kisaa sekä 2 välipäivää. Välipäivinä pystyi touhuamaan kaikenlaista mm. uida, pyöräillä, suppailla, vesihiihtää, vaeltaa tai vain ottaa rennosti.

Rykmentin paras suunnistaja KRV:llä oli Jonne Mourujärvi, joka oli poikien 16 E-sarjassa neljäs. Jonnen paras sijoitus rastiviikolla oli toisena kisapäivänä hänen ollessaan toinen. Neljäs kokonaissijoitus on todella hyvä, koska 16-sarjan poikien taso on todella kova ja viimeisten kisojen radoilla tarvittiin hieman onneakin.

Jonne Mourujärvi toisessa osakilpailussa. (sijoitus 2.) Kuva: Touho Häkkinen

Simo Väkiparta oli ainoa rykmenttiläinen, joka ylsi kolmen parhaan joukkoon omassa sarjassaan kokonaistuloksissa. Simo oli 13-14B sarjassa kolmas. Siiri Väkiparta oli D16B sarjassa viides. linkki tuloksiin

Kaapo Malmström. Kuva: Touho Häkkinen.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *