Rykmentti Jukolassa

Rykmentin ykkösjoukkue Venloissa sai sijan 87. Jukolassa puolestaan miesten ykkösjoukkue ylsi sijalle 45. Kaikki tulokset näette tästä: https://online.jukola.com/tulokset-new/fi/ Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

 

 

Kilpailukeskuksena toimi tänä vuonna Mynämäen urheilukeskus. Kilpailumaasto oli vaihteleva ja varsin rikkonainen. Maasto oli paikoin hyvää ja nopeakulkuista mutta erittäin vaativaa avokallio ja kivikkomaastoa. Maastosta löytyi myös paljon vaikeakulkuisia tiheikkö, hakkuu ja peltoalueita. Maasto oli myös märkä sateden takia. Yöllä tuli lyhyt kaatosadekuuro, mutta se ei meitä haitannut. Suuri osa valvoi läpi pitkän sateisen yön ja valvominenhan kuuluu jukolaan.

Reissu oli rankka ja matkat pitkiä. Jukolan pisin osuus oli miltei 17 kilometriä. Venlojen pisin osuus oli 9,0 kilometriä. Jotkut naiset juoksivat jopa kahdesti. Ensin Venloissa ja sitten vielä Jukolassa. Lähes kaikki selvisivät radoilta varsin hienosti.

Rykmentiltä oli mukana 8 miesten joukkuetta ja 9 naisten joukkuetta. Naisten ykkösjoukkue Venloissa tiputti valitettavasti sijoituksiaan Meganin puuttumisen takia, mutta silti hyvä suoritus. Varsinkin nuorelta Elisa Männyltä hyvä suoritus hänen ollessaan osuusajoissa 59. eli Rykmentin naisten paras. Venloissa nuori 2-joukkue tuli maaliin sijalla 206.

Jukolassa ykkösjoukkue suoriutui varsin hyvin nostessaan sijoitustaan viime vuoden sijasta 48 kolmella sijalla sijalle 45. Ykkösjoukkueen nopein osuusajoissa oli 3. osuuden juoksija Iso-Britannialainen Ben Mitchell. Kakkosjoukkuekin suoriutui hyvin lähtiessään matkaan numerolla 133 ja tullessaan maaliin sijalla 132 ottaen huomioon sen, että nyt joukkueita oli lähtöviivalla  huomattavasti enemmän kuin viime vuonna. Kakkosjoukkueessa oli 2 nuorta, Rasmus ja Nuutti ja hekin suoriutuivat oikein mallikkaasti.

Kaiken kaikkiaan ykkös ja kakkosjoukkueilta (ja oikeastaan kaikilta joukkueilta) hyvät suoritukset. Ja tästä on sitten hyvä jatkaa kohti seuraavia kesän kisoja sekä rastiviikkoja.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *