Kaisa Laapas SM-pitkällä matkalla kolmas

Kaisa Laapas D45-sarjan pronssilla, kuvan keskellä

Rasmus Laapas H15-sarjan sijalla 8.

Suunnistuksen pitkän matkan Suomen Mestaruuksista kilpailtiin tänä viikonloppuna Saarijärvellä ja Äänekoskella. Lauantaina oli suurimmassa osassa sarjoja karsinnat ja sunnuntaina sitten kaikkien sarjojen finaalit. Maasto oli keskisuomalaista talousmetsää, osittain kivikkoista, osittain kangasmaastoakin.

Rykmenttiläisiä oli mukana kisassa 21 henkeä. Parhaaseen sijoitukseen ja ainoalle mitalisijalle pääsi D45-sarjan Kaisa Laapas kolmannella sijallaan. Eroa voittajaan Mervi Pesuun (edustaa rykmenttiä muissa suunnistuslajeissa) tuli 2.30. Niukasti 19 sek erolla mitalien ulkopuolelle neljänneksi sijoittui H35-sarjan Hannu-Pekka Pukema. H65-sarjan vahva rykmenttiläisjoukko oli nyt sijoilla 6 (Jouko Malinen), 8 (Veli-Matti Heinonen) ja 10 (Arto Niemi). Nuoriso-osastosta plaketille sijalle 8 ylsi H15 sarjan Rasmus Laapas. Samassa sarjassa Touko Hyvärilä oli sijalla 11, kuten myös D16-sarjan Elisa Mänty. Elisalla useita sijoituksia oli lähituntumassa.

https://www.resultfellows.com/2021/smpitka/

Ensi viikonloppuna vuorossa ovat SM-sprintti Juvalla ja SM-viesti Mikkelissä.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *